Welkom


 

Sabrina’s Haarmode is een kapsalon voor jong en oud in de binnenstad van Den Bosch. Tijdens een bezoek aan onze salon krijgt de klant net dat beetje extra persoonlijke aandacht. Dat begint meteen bij binnenkomst. We geven een heerlijke welkomstmassage, een kop thee of koffie en draaien fijne muziek. Even een verwenmoment voor jezelf. Ontspanning en aandacht daar wordt iedereen blij van!

Ons team staat klaar om een professioneel en eerlijk advies te geven over het haar. Wij nemen graag de tijd om samen o p zoek te gaan naar een passend kapsel, kleuring of styling. Daarvoor gebruiken we uitsluitend kwalitatieve producten, zoals Kérastase en Lor é al.

Via de website is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen op een tijd die uitkomt. Natuurlijk kunt u ook bellen naar de kapsalon of even binnenlopen.

Op dit moment is onze werkwijze iets anders dan u gewend bent i.v.m. met corona. We houden ons graag aan de richtlijnen die voor ons gelden, maar onze gastvrijheid en persoonlijke aandacht zal hierdoor ni et verloren gaan.

U bent van harte welkom!